ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ERASMUS+ MESLEKİ EĞİTİM AKREDİTASYONU 2021-2027 PROJE DUYURUSU

Ankara İl Milli Eğitim müdürlüğünün koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu 3. döneminde okulumuz akredite olmuş ve 29 konsorsiyum üyesinden biri olmuştur. Bu kapsamda; Elektrik-Elektronik ve Metal Teknolojisi alanlarından 4 öğrenci bir Avrupa ülkesinde 3 haftalık kısa dönem staj çalışması yapacaklardır. Öğrencilerimize bu hareketlilikte bir öğretmenimiz refakat edecektir.

Proje için, belirtilen kriterlere uygun öğrencilere komisyon tarafından mülakat yapılmış ve temsil yeteneği ölçülmüştür. Yapılan değerlendirme ve öğrencilerin başarı puanları ortalaması sonucunda 4 asil 1 yedek öğrenci seçilmiş olup aşağıda listelenmiştir.

02.01.2024 104

ASİL

YEDEK

1-Muhammed Ali TANER